Buffalowormen

Printen
Buffalowormen 15 gram, gedroogd.
Eventueel gebakken, gemalen en/of met een smaakje.
Verkoopprijs zonder BTW: 1,84 €
Bedrag BTW0,11 €
excl.: Met levering Brievenbus < 20g voor 1,00 €

Wil je de Bugs gebakken, gemalen of alleen gedroogd? (zie details) Tooltip
Wil je een speciale smaak? (zie details) Tooltip
Beschrijving

De Buffalowormen zijn gevriesdroogd. Hierdoor blijven ze langer houdbaar, terwijl alle voedingsstoffen behouden blijven. Ze worden hierdoor wat knapperig en enigszins bros. De smaak is mild en zacht en doet in de verte denken aan gepofte rijst of mais. De geur lijkt wat op brood.

De Buffalowormen kunnen desgewenst gebakken / geroosterd worden met een drupje olijfolie. Ook kunnen we er wat smaak aan toevoegen met behulp van biolgisch, zelf geteelde kruiden, goenten of fruit. We zijn hiermee nog aan het experimenteren. Als u zelf nog wensen of ideeen heeft voor een smaak kunt U ons altijd benaderen.

Voor diegene die de aanblik van de Buffalowormen toch minder smakelijk vinden, kunnen we ze na het drogen ook vermalen. Ze kunnen dan 'onzichtbaar' in tal van gerechten verwerkt worden. Denk maar aan Falafel, sauzen, tapenades, etc. Ook hier kunnen we uiteraard een smaak toevoegen.

De Buffalowormen worden luchtdicht verpakt in een gesealed zakje. Hierdoor blijven alle geur en smaakstoffen bewaard. Dit zakje gaat in een bubbeltjes envelop om alles goed te beschermen.

De inhoud van één zakje is 15 gram om de verzendkosten laag te houden. Er kunnen meerdere zakjes in één envelop, maar dan zullen er meer postzegels op moeten; voor elk zakje één postzegel. Uiteindelijk kan er altijd met pakketpost verstuurd worden. Dit wordt automatisch berekend bij het afrekenen.

Voedingswaarden:

   Per 100 Gram.
 Energie  2025 kJ
 Energie  484 kcal
 Vet   24,7 g
 - Waarvan verzadigd  8 g
 - Waarvan enkelvoudig onverzadigd   9,5 g
 - Waarvan meervoudig onverzadigd  7,2 g
 Koolhydraten  6,7 g
 - Waarvan suikers  0 g
 Voedingsvezel  5,2 g
 Eiwitten  56,2 g
 Zout  0,38 g

 

Allergie informatie:

In het geval van een schaaldieren allergie, kan er een allergische reactie optreden met dit product.

Beoordelingen

Er zijn geen nog geen recensies voor dit artikel.